Та-Одесса - отдых в Одессе

Туризм и отдых в Одессе

 
 
Статьи | Новости | Курорты | Отдых | Информация | Личный кабинет
 
 

 

Онлайн-ігри, добро чи зло

Статьи об отдыхеРазвлечения Онлайн-ігри, добро чи зло

Навіщо потрібні онлайн-ігри і чи варто взагалі так розважатися? Питання не такий дурний, як може здатися. Багато хто до цих пір косо поглядають на гравців. Та й самі гравці соромляться розповідати про своє захоплення. Адже так легко почути у відповідь, що це не нормальний відпочинок - ти хворий або просто ледачий. Однак нові онлайн-ігри вилазять як гриби після дощику, а заслужені ветерани на кшталт «Легенди» відзначають ювілей за ювілеєм. У чому ж секрет такої живучості? Невже люди всього лише намагаються втекти від реального життя?

Ігри у житті

Развелось Багато «психологів», впевнених у своїй правоті. Всі розмови зводяться до одного: «ігроманам» слід прислухатися до бадьорого голосу розуму і кинути своє марне заняття. Навіщо вбивати час в онлайн-грі, якщо є багато інших розваг? Хіба мало кому-то нічних клубів, книг, кіно, театрів ... перераховувати можна довго.

Можу Сказати тільки одне: жодна потреба людини не виникає на порожньому місці. Як не дивно, такі розваги не дають мешканцю сучасного міста все, що йому необхідно. Є своя принадність у тому, щоб спілкуватися на відстані; але одними обговореннями політики або особистому житті ситий не будеш. Потрібно спільну справу. А яке діло може пов"язувати людей в чаті або скайпі? Пусті балачки швидко набридає, починаєш сумувати. Ось і стають люди споживачами масових багатокористувацьких ігор. Деякі навіть вибирають «своє» місце проживання довго і прискіпливо, як техніку для будинку. Чому б і ні? Адже там персонаж буде «жити» довгі роки.

Треба дивуватися безлічі таких іграшок і численних воєн там? Наприклад, недавно на сервері медіанти ледве закінчився довгограючий конфлікт між двома могутніми кланами. Приводом для спалахнула війни послужив ... нешкідливий монстр. Один гравець зайшов в бій іншого і забрав собі грошову нагороду. Відразу закипіли пристрасті. Нападам в грі і повідомленнями на форумі, присвяченим війні, здавалося, не буде кінця. Ось глава однієї з воюючих сторін, засукавши рукава, старанно стирає чуже брудну білизну. Ось благальна прохання помиритися - людині не подобається ця війна, адже страждають його друзі, які сидять у ворожих таборах. Ось сатиричний випад, пізніше віддалений, тому що автору зрадило відчуття міри і в хід пішли неапетитні образи ... Намальована кров, штучні пристрасті ... І несподіване припинення бойових дій - просто тому, що це всім набридло.

Цікаве про онлайн розваги

Мені Важко судити, чи варто було цим кланам воювати через таку дурницю або можна було обійтися мирними переговорами. Далеко не все в житті можна виміряти видимої вигодою. Часто дружби з ігрових переростають в реальні. Для відпочинку подруг онлайн сайт http://www.games-girll.com/ Навіть свою любов нерідко можна знайти, займаючись разом якимось одним справою. Так, будь-яка людина постійно змінюється, рано чи пізно старі інтереси і друзі йдуть в минуле. Але хіба тільки колишній гравець може з полегшенням сказати: «Нарешті-то це мені набридло»? Адже більшість захоплень не назавжди і не приносять ніякої користі. Просто ти спілкуєшся на улюблену тему, витрачаєш гроші і час, кудись їздиш. А потім з збирача марок раптом стаєш любителем книг або автомобілістом ... кому як пощастить.

Що ж не втрачає своєї цінності ніколи і ніде? Думаю, це пережиті разом моменти радості, подяки та суперництва - то, що потихеньку міняє душу людини. З них і складається наше життя. І чи можна сказати, що ось тут - справжні емоції, а тут - підробка? Якщо ти читаєш книжку або дивишся кіно і переживаєш за героїв, ці почуття хіба нічого не варті? Хіба не змінюють свого читача чи глядача книга або фільм? Життя - це безперервний потужний потік, який несе нас все далі і далі, але у будь-якої річки два береги. Можна просто жити. А можна боятися нового, засуджувати те, що не розумієш, ховатися від життя. Так мені здається зараз, це мій досвід. З мною можна сперечатися, але тільки новий життєвий досвід змусить мене змінити думку. З Повагою Андрющенко Т.Г.




Отзывы: Онлайн-ігри, добро чи зло

Добавление нового отзыва

Отзыв будет размещён после проверки модератором.


Имя:
Город:
Тема отзыва:
Отзыв:
Введите число на картинке:     


предыдущая статья: Купить виагру
следующая статья: Must have курортного отдыха — стильное пляжное полотенце!

Мир ювелирных украшений Свитозар
Купить виагру
Must have курортного отдыха — стильное пляжное полотенце!
Аквагрим — гарантия успешного детского праздника!
Активный отдых: как выбрать экипировку
Бассейн и принцип использования
Где встретить Новый Год
История современной техники и ее последователей - гаджетов
Как заниматься спортом правильно?
Квесты в реальности: Одесса предлагает свои локации
Краткий гид по лучшим итальянским брендам
Куда поехать на майские праздники: ТОП-5 интересных направлений в Украине
Лучшие квест комнаты Киева
Морские круизы на Новый Год - весьма удачное начало года
Настольная игра «Кахут»: почему стоит сыграть
Не только Нафтусей ... «Трускавецкий фиґляр» -20017
Незабываемые моменты: праздники в Одессе
Новый Год, Карпаты, эйфория — почти синонимы
Онлайн-ігри, добро чи зло
Організація і проведення свят в Україні
Отдых в Киеве
Отдых на воде – какое транспортное средство выбрать?
Парсун
Покупаем хорошую магнитолу для авто
Прогулка по Киеву
Ресторан за Киевом - загородный ресторан Felisity
Романтическое свидание на парусной яхте
СТБ – лучший семейный канал
Тимбилдинг на свежем воздухе
Удобный подбор товаров для рыбалки

Меню раздела
Все подряд
Дизайн интерьера
Дом и семья
Дом, семья, дети
Красота и здоровье
Красота и стиль
Лечение
Недвижимость
Недвижимость за рубежом
Одежда и белье для туризма
Отдых в Азии
Отдых в Европе
Отдых в Одессе
Отдых в России
Отдых в странах СНГ
Отдых в Украине
Отдых за рубежом
Отдых на Черном море
Охота и рыбалка
Полезное
Прочее
Путешествия
Путешествия по миру
Развлечения
Разное
Советы туристам
Спорт
Техника и гаджеты
Туристам
Туры за рубеж
Туры по Украине
Хобби
Это интересно
Афиша
Выставки
Календарь событий
Погода
Карты

Реклама на сайте
 
 
 
 
  На главную | Новости | Погода | Курорты | Отдых и лечение | Досуг | Информация | Достопримечательности | Недвижимость | Контакты | Реклама на сайте


реклама на сайте
  Та Одесса - отдых и туризм в Одессе!