Та-Одесса - отдых в Одессе

Туризм и отдых в Одессе

 
 
Статьи | Новости | Курорты | Отдых | Информация | Личный кабинет
 
 

 

Найкрасивіші кішки в світі

Статьи об отдыхеВсе подрядДомашние животные Найкрасивіші кішки в світі

Котики! Ну хто ж зможе встояти перед цими маленькими пухнастими підкорювачами сердець? Хіба що той, у кого на них алергія, але ми точно знаємо, що й вони не байдужі до котів. Приблизно 9 тисячоліть тому людям з Близького Сходу вдалося приручити цих досить примхливих створінь, і от, ця любов до вусатих досі живе в серцях багатьох.

Порода кота – важливий фактор

Якщо ви вирішили узяти у свою домівку маленького вусатого друга, слід пам’ятати, що коти – це перш за все живі істоти, які мають свій характер та потреби, а на це дуже сильно впливає порода кота. На https://kotomaniya.com.ua/ породи детально описані, від історії виникнення до схильності до різноманітних захворювань.

Порода сильно впливає на такі фактори:

  • поведінка і характер;
  • тривалість життя;
  • особливості догляду;
  • зовнішні ознаки;
  • ціна.

Найкрасивіші породи світу

Звичайно ж найвагомішим з перелічених факторів є насамперед передостанній – зовнішні ознаки породи. Тут людство постаралося на славу, створивши безліч порід на будь-який смак і колір.

Звісно, усі котики заслуговують на звання найкрасивіших, але ми б хотіли запропонувати кілька порід, які точно можна назвати найгарнішими.

Бірманська кішка або Священна Бірма

Красуня, яка вирізняється своєю спокійною вдачею, міцною статурою й мелодійним голосом. Ці кішки віддані, чутливі, м’які й миролюбні, вони не люблять перебувати в шумних місцях. Бірми соціальні – легко уживаються з іншими тваринами, в тому числі й собаками. Вони люблять отримувати загальне захоплення, обожнюють обійматися, часто сидять на колінах у людей і просяться «на ручки». Порода вирізняється деякою допитливістю, тож ця кішечка буде брати участь в усіх побутових справах та радо зустрічатиме гостей у своїй оселі, прагнучи уваги до себе. Поряд із високим інтелектом та кмітливістю, бірми мають деяку незграбність: без усілякої на те причини вони можуть звалитися на землю з будь-якої поверхні.

 

Сіамська кішка

Здається, що у цієї породи просто не існує ненависників. Це і не дивно: ну хіба ж у такої красуні вони можуть бути? Ця кішечка точно підкорила сотні сердець, а то і мільйони. Сіамці дуже вразливі істоти, на несправедливе покарання ображаються дуже довго. Важким процесом є завоювання прихильності котиків, але прив’язавшись до господаря, вони стануть найвірнішими друзями, подібними до собаки. Досить ревниві, тому краще їх з дитинства привчати до співжиття з іншими тваринами. Мають невичерпну активність і жагу до загальної уваги оточуючих.

 

 Селкірк

Цікавою дану породу робить кудрява структура шерсті котиків, яка робить їх схожими на плюшеві іграшки. Селкірки поєднали в своєму характері найкращі риси: доброту, ласку, вірність, грайливість та миловидну зовнішність. Хвилястики неймовірно терплячі і люблячі: уже практично в перші дні знайомства з хазяїном вони прив’язуються до нього і лишаються назавжди відданими йому.

 

Сомалійська кішка

Надзвичайно гарна порода, що вирізняється різноманітністю забарвлення шерсті, але найгарнішим мабуть з них можна виділити руде, наче в лисиці, хутро з чорним тикінгом (колірний поділ кожної волосинки).

Сомалійки, їх також називають просто сомалі, поєднують в своїй натурі аристократичну витонченість та дружелюбність. Їх друзями можуть стати абсолютно всі: собаки, інші коти, кролики, папуги. Незважаючи на свою прив’язаність до господарів і відданість їм - вони ненав’язливі, і якщо хазяїн зайнятий котики просто сидітимуть поруч. Сомалі дуже допитливі й грайливі, навіть у доволі дорослому віці полюбляють гратися мов кошенята, тому не варто довго залишати їх без нагляду. Ця порода також підходить для сімей з дітьми, оскільки чаду завжди буде з ким пограти.

 

Сноу-шу (білосніжка)

Це кішка з ідеальним, майже ангельським характером. Їх можна порівняти з головною героїнею казки «Білосніжка», яка також була привітна й добра з усіма. Ці котики врівноважені і відкриті до спілкування. Вони люблять усіх членів родини і ніколи не таять образу у своїй душі на когось з них. Сноу-шу дуже люблять гратися будь-чим, а інколи навіть можуть поцупити щось, що будуть вважати за потрібне, сховавшись у затишному закутку. Пухнастим не подобається перебувати у самотності і приймають увагу з превеликим задоволенням. Цікаво те, що ця порода полюбляє купатися і спостерігати за потоками води, поринувши в свої котячі роздуми.

 

Єгипетська мау

Красуня Стародавнього Єгипту – Єгипетська мау. Їх ототожнювали з божествами, а коли така кішка помирала, господарі ховали свою улюбленицю з усіма почестями.

Визначаються своєю надмірною гіперактивністю. Їм необхідно з кимось або чимось гратися, а інакше, перебуваючи у переважній самотності, вони починають енергійно пізнавати світ, інколи виходячи за рамки своєї жвавості й проявляючи агресію.

Ще змалку кошенята цієї породи вимагають виховання, єгипетські мау з легкістю вивчають нові трюки і як і песики обожнюють ходити на повідцю. Мау обирають серед іграшок свою улюблену і охороняють її, наче свою здобич, не даючи відібрати.

У сім’ї добре прив’язуються до усіх членів, не виділяючи серед жодного господаря лідера. З гостями поводяться обережно і не проявляють надмірної цікавості до них. Володіють приємним голосом, наділеним безліччю інтонацій, що дозволяє кішечкам спілкуватися зі своїми господарями з широким спектром голосів.

 




Отзывы: Найкрасивіші кішки в світі

Добавление нового отзыва

Отзыв будет размещён после проверки модератором.


Имя:
Город:
Тема отзыва:
Отзыв:
Введите число на картинке:     


предыдущая статья: Как выбрать корма для собаки таксы?
следующая статья: Таблетки от клещей для собак: Эффективные средства в Ветаптеке "Vet-preparaty"

COLLAR- международный производитель товаров для домашних животных
Где закупать корма для питомников животных?
Как выбрать корма для собаки таксы?
Корм Hills для собак и щенков от зоомагазина "101 Далматин"
Корм для кошек: как подобрать идеальное питание для питомца
Корм Йозера – лучший рацион для собак
Лучшие породы кошек для детей
Найкрасивіші кішки в світі
Рекомендации по выбору сухого корма для котов
Таблетки от клещей для собак: Эффективные средства в Ветаптеке "Vet-preparaty"
Что нужно для содержания домашнего животного?

Меню раздела
Hi-Tech
Авто
Авто и мото
Аренда авто
Бизнес
Бизнес и финансы
Бытовая техника
Бытовая электроника
Вещи
Виза
Домашние животные
Запчасти для авто
Здоровье
Инструменты
Интернет
Кафе и рестораны
Климат дома
Красота и здоровье
Красота и стиль
Лечение
Лечение и здоровье
Мастер класс
Материалы
Мебель
Мебель и интерьер
Напитки
Новости
Оборудование
Образование
Обувь
Одежда
Питание
Подарки
Полезное
Прочее
Работа
Развлечения
Разное
Ремонт
Ремонт и строительство
Сад
Сантехника
Семья и дети
Спорт
Страхование
Строительство
Техника
Техника и оборудование
Товары для туризма
Трансфер
Финансы
Это интересно
Афиша
Выставки
Календарь событий
Погода
Карты

Реклама на сайте
 
 
 
 
  На главную | Новости | Погода | Курорты | Отдых и лечение | Досуг | Информация | Достопримечательности | Недвижимость | Контакты | Реклама на сайте


реклама на сайте
  Та Одесса - отдых и туризм в Одессе!